2 februari 2022

NaviQ op Infra Relatiedagen

Op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022 bemant NaviQ een stand op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Een van de grootste netwerkplatforms voor grond-, weg- en waterbouw professionals.

Op 29 t/m 31 maart is de beurs geopend van 13.00 – 21.00 uur. In de zeven evenementenhallen in Hardenberg zullen ruim 300 exposanten uit de grond- weg en waterbranche aanwezig zijn. Een goede gelegenheid om kennis te vergaren over de nieuwste ontwikkelingen en producten en diensten in de branche. Bovendien is de beurs een uitstekend netwerkmoment om uw mede branchegenoten en relaties te ontmoeten.

Stand 639
U bent van harte uitgenodigd op de NaviQ stand nr 639 in hal 6. Graag praten wij u, onder het genot van een hapje en drankje, bij over onze activiteiten en producten. En natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar de ontwikkelingen in uw organisatie.

Registreren
Komt u ook naar de Infra Relatiedagen? Dan kunt u zich hier gratis registreren. 

Kijk op www.infrarelatiedagen.nl voor meer beursinformatie.